Home > Интернет > Форд Клуб България

Форд Клуб България

September 24th, 2011 Leave a comment Go to comments

Преди няколко дни България осъмна с още един автомобилен клуб. Този път на почитателите на марката Форд или както е слогънът: “Клубът на българската Форд Общност“.

Това сдружение на Форд ентусиастите е новосъздадено и не бива да се бърка с предхождащия го клуб. Общото между тях е марката Форд, както и част от потребителите. Интересен момент, който трябва да се отбележи е, че за първият ден от пускането си онлайн, Форд Клуб България прие над 60 от активните членове на по-старият клуб – сериозна стъпка, въпреки, че бе наречен “алтернативен клуб”. Ето част от тема, в която се казва към какво се цели този фордовски екип:

Ние искаме истински автомобилен клуб, модерен, в крак със случващите се събития. Такъв, който обединява хората по интереси, помага на същите тези хора, предлага приятелско отношение към всеки нов член, възможност за изява, различни преференции. Още преди основаването на Форд Клуб България, бяхме на мнение, че възможността са директна и публична връзка с представителя на марката в България е задължително за едно официално и държащо на името си сдружение. Също така, според нас, отношенията между потребителите в такъв тип организация трябва да бъдат освен на приятелско, но и на достойно за публикуване в интернет ниво. И най-важното – вниманието, което се отделя на всички потребители трябва да бъде еднакво.

Интересно ми е, има ли фордаджии измежду читателите, наясно ли сте с предходният клуб и какво мислите по въпроса за отделянето, направено с едничка цел – за едно по-добро бъдеще на ентусиастите на марката в България.

  1. hotel Batihan
    February 16th, 2012 at 21:14 | #1

    много интересен клуб – поздрави и приятна вечер на всички

  1. No trackbacks yet.